13 april 2024

Door problemen met de website, waardoor we niet meer konden inloggen, was het even stil aan het westelijk front. Hier kwam gelukkig een oplossing voor, dus kunnen er weer berichten gepost worden.

Hierbij het bericht van 13 april.

De repetitie ging zijn gewone gangetje, maar waarom ik dit bericht nog wil plaatsen ? Omdat het de dag daarna 14 april was. En voor wie er geen belletje rinkelt, dat is de verjaardag van ons Lutgart, en we willen haar (daar toen, en hier nu) in de bloemetjes zetten.

De bloemetjes horen er dus zeker bij, daarnaast kreeg Lutgart een aankoopbon van de wereldwinkel, en een ‘regenbooghangertje’ van de Oxfam winkel.

We hebben al jaren een ‘band’ met de wereldwinkel van Kapellen. We bestaan allebei 25 jaar. Wij, als koor, waren erbij toen de winkel 10 jaar bestond (Antwerpsesteenweg) en toen de wereldwinkel verhuisde naar de Hoevensebaan 33.

De wereldwinkel wil dit vieren op 15 juni 2024. Op die dag worden alle klanten extra verwend, dus spring zeker eens binnen. En de hele maand is het kadokes maand : elke 25 ste klant krijgt immers een aankoopbon voor de wereldwinkel van 5 euro. Welkom ! Wel kom !

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.