28 september 2024

Na de geslaagde koordag van vorige zaterdag oefenden we vandaag weer in ons vaste lokaal in de Platanen.

Vandaag draaiden we alle liedjes voor het concert door onze liedjesmolen. Het is fijn om te horen dat het echt wel goed begint te klinken.

Onder de deskundige leiding van Marianne worden lijf en leden opgewarmd, en nemen we de bewegingen bij liedjes nog even door. Ondertussen zit Nicolas al te trappelen om ook aan de slag te gaan.

En dan neemt Lutgart ons mee met de liedjes voor de flashmob voor vrede. Dat zijn de liedjes die we in november 2023 in de Promenade brachten. Op deze manier wilde Pax Christi Vlaanderen een oproep plaatsen voor meer vrede in de wereld.

Voor de andere liedjes nam ik het dirigeerstokje over. Volgende keer zullen we opwarmen met onze flashmob liedjes, en dan eerst de liedjes aanpakken waar we nog wat moeten fijntunen.

Op de achtergrond gebeurt er ook heel wat : de werkgroep decoratie is keigoed bezig, de werkgroep presentatie maakte teksten voor het programma boekje, en boog zich over de presentatie op het podium, koorleden hangen affiches, en gaan op zoek naar adverteerders, en nog veel meer…

We kijken uit naar het laatste weekeinde van juni. Een maand voor het concert zitten de twee voorstellingen al dik half vol. Dus voor wie nog kaarten wil bestellen : best niet meer te lang wachten. Men zegge het voort ……

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.