23 september 2023

Om 10 uur waren we weer van de partij …. De oude getrouwen waren weer op post, Els was er ook, en haar zus, die naar blijkt luistert naar de naam Ingrid, zien we ook nog terug : welkom dames !

We gaan in op de vraag van Pax Christi om mee te doen aan een flashmob tegen oorlog. Aanleiding is de oorlog in Oekraïne, die maar blijft duren. Maar we willen ook aandacht vragen voor alle andere oorlogshaarden in de wereld. Overal in Vlaanderen zal met zang en dans de hoop naar meer vrede worden uitgesproken. Daar werken we graag aan mee. Volg onze blogpost de komende weken voor meer info.

Lutgart startte met de liedjes die we op de flashmob willen brengen. De meeste kennen we, maar het was en is toch goed om ze op te frissen. Daarna was het tijd om te werken aan ‘We alle stand together’ en ‘Requiem’.

En dan is daar de pauze ….

Daarna was het aan ondergetekende om de enthousiaste zangers/zangeressen mee op pad te nemen. Na ‘I like the flowers’ (we hebben nu zo goed als zeker onze versie duidelijk voor ogen) namen we de 3-stemmige versie van ‘Evening rise’ door. En dan was het tijd voor ons Baskisch lied ‘Ai hori toki’, dat zat nog wonderwel in ons muzikale geheugen. Om af te sluiten met ons Zweeds gekakel.

Tot binnen twee weken. Marc

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.