15 juni 2024

Vandaag was het een koude dag. Dat merk je natuurlijk aan de thermometer (12° toen ik thuis vertrok), maar ook aan het binnensijpelen van de zangers/-essen. We hebben duidelijk wat zon nodig om zo ’s morgens vroeg er al in te vliegen.

Maar niet getreurd : Lutgart schiet ons in gang met enkele opwarmings-oefeneningen, en dan zijn we er helemaal klaar voor.

Voor de pauze wordt er (hard) gewerkt :

The little Swallow : deze keer krijgen we het ritme wel goed. Bij Oh happy day knutselen we aan het middenstuk. Even Rien ne changera om uit te rusten, en daarna timmeren we verder aan One Voice. Iets later dan gewoonlijk een weldverdiende rust : we zijn goe bezig.

Na de pauze neemt Lutgart over : we starten met de flashmob voor vrede (zie verder). Daarna volgen Brureslått en Arnisi. Vervolgens We All stand together, Siyahamba en Hoea Rå.

Afsluiten als steeds met Hönsafötter. En een welgemeend applaus voor onze muzikant van dienst : Nicolas !

V E R V O L G

17u.30 – plaats van afspraak : wereldwinkel – reden : 25 jaar WW – programma : flashmob.

Het Regenboogkoor heeft ‘iets’ met de wereldwinkel, en omgekeerd. Daarom gaan we graag in op de vraag om een paar liedjes te zingen op de feestelijke receptie. We kozen voor onze flashmob voor vrede. Een optreden dat door de aanwezigen gesmaakt werd.

Dank aan wie er kon bij zijn ! (verslag : Marc)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.