9 maart 2024

Na onze korte inzingoefening was het grote moment aangebroken om de uitslag van Lutgart haar kruiswoordraadsel, dat menigmaal gevonden werd nl. Regenboog,  de winnaar(es) bekend te maken en die was….Marjan.

Ze kreeg een Vredesteen overhandigd als cadeau.

Nu kwam Marc op de proppen en begon het echte serieuze werk, nl het aanleren en herhalen van ons liederenprogramma.

Schön und Lieblich, ging goed.  Oh Freedom ja Marc het is But en niet And, maar voor de rest prima. De pianobegeleiding van Lutgart en één of ander instrument doet ook altijd wel zijn werk. Samba Brasil al dansend zodat het ritme goed bleef. Nu het lang geleden lied Hoea Rä twee strofen, The River stemmen apart en nadien allen samen voor een opname.

Pauze een gezellig babbelrondje.

Nadien terug serieus bij Lutgart, attent zijn op hetgeen we geleerd hebben over de afwerking bij de gekende liederen. Enkele van buiten zonder partituur en opgenomen zodat we nu zelf even kunnen luisteren hoe het klinkt, nl. Evening Rise, Quiéro Cantar. Arnisi de tweede strofe hadden we toch ons partituur weer nodig voor de uitspraak, de melodie gaat goed. Siyahammmba, Amadolo, Noyana en als afsluiter, je kunt het raden ons aller Hönsefötter.

Het was een zeer aangename repetitie met dank aan Lutgart en Marc.

verslag : Rita

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.